+1 Együttérző vigasztalás, remény és a hit gyertyája

1.190 Ft

Naponta kapom a csodálatos jeleket, válaszokat, támogatást életembe.
Ezt szeretném tovább adni Nektek is! Ezért ezt a gyertyát adományként ajánlom fel ajándék versével együtt! Így díja, annyi, amennyit szánsz rá, a minimum 1190 forint (az előállítás költsége) +posta díj. A befolyt összegből gyertyánként 200 forintot jótékony célra, tartós élelmiszerre fogok fordítani.

Kérlek rendelésednél válaszd ki a szervezetet, akit támogatni szeretnél:

– Fedél nélkül újság (Menhely alapítvány) az otthontalan emberek művészeti műhelye
– Bátor tábor
– Budapest Bike Maffia
– Magyar Vöröskereszt
– Nap-kör Mentalhigiénás Alapítvány
– Hospice 
Alapítvány

A befolyt összeg többi részéből gyertyát és festéket, ecsetet veszek, bízva abban, hogy minél több emberhez eljut ez a kis gyertyaláng, a szeretet, remény, hit szimbólumaként!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

A motívum idén nyáron született, Erzsike barátnőm inspirációjára. Mérhetetlen veszteség érte fia, majd férje elvesztése által.

Legbelül végig éreztem, hogy hite ereje idővel értelmet fog adni fajdalmának.

Eközben mélyen elidőztem, milyen az én viszonyom jelenleg saját hitemhez.

Éppen fellélegeztünk a covid vírus első hulláma után. Beszélgetéseinkben azt bontogattuk, milyen nagy szükség van most meginkább az együttérző szeretetre, imádságra, kapcsolatokra, viselve még a tavaszi karantén tapasztalatait.

A gyertya 2020. augusztus 11-én hajnalban született, erős, számomra esszenciális tartalmat szimbolizál. Meglepetésként ért, hogy két zarándoklatra is eljutott Erzsikével lángja a következő hetekben (Hercegszántó, Kaposfüred).

Azóta naponta begyújtom ezt a gyertyát én is. Imádkozom, elcsendesedek, szeretteimre, embertársaimra gondolva, s nem utolsó sorban föld bolygónk gyógyulásáért. A hit, a gondolat ereje, sejtszinten is változásokat tud hozni, ezt már régóta kutatják tudományosan is.

További információk

Méretek 4.5 × 4.5 × 11.5 cm
Adomány

Fedél nélkül újság (Menhely alapítvány) az otthontalan emberek művészeti műhelye, Bátor tábor, Budapest Bike Maffia, Magyar Vöröskereszt, Nap-kör Mentalhigiénás Alapítvány, Hospice Alapívány

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.