A változás örömére! gyertya

5.600 Ft9.800 Ft

Az alkotások egyedi, személyre szóló, egyéni ráhangolódás, elcsendesedés után születő kortárs alkotások.
Rendelheted ajándékba Szeretteidnek, Önmagadnak. Lángja bevilágíthatja önismereti utadat, elcsöndesedett imád, meditációdat.

Teljesen egyedi, személyes gyertyát szeretnél? Kattints ide

 

Ajánlom ezt a gyertyát mindazoknak, akik rövidebb, hosszabb ideje érzik a változás szükségességét! Egészen apró szokásoktól, a komoly horderejű döntésekig. A mélyülő önismeret kizárólag helyes irányokat világít meg, egyéni, személyes út, akár érkezésünk, életünk, és tovább haladásunk. Telis-tele mesékkel…és számtalan nemes segítővel.

A gyertyákat egyedileg vésem, karcolom festem és szignózom, és egy verset is is küldök hozzá. Nincs két egyforma gyertya, ahogy ember, élőlény sem.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

A változás örömére! gyertya képét 2012-ben terveztem.

Bizonyos értelemben az egyik legnehezebb téma, de maga a címe már előre vetíti azt a csodát, amikor visszatekintve hála ébred bennünk, megértve, átélve, a változás szükségességét. Tapasztalatom szerint, nagyon sokunknak szorongató pillanatokat, átvirrasztott éjszakákat, éveket, valamely élethelyzet, így a mögötte lévő gondolatok érzelmek, amikor képtelennek érezzük magunkat a változásra. Nehéz feladat, mert önmagunk, a külső jelenségekre adott válaszaink saját rendszeres, figyelmes megfigyelését kívánja.

Gyakran a változás szelének gondolta felébreszti már, ébren tartja a tudatunk mélyén alvó félelmeket, támogatva gyakran tanult tehetetlenségeinket.

Felfoghatatlan, de az egyetlen bizonyosság maga a változás. Igazán szerencsés, aki már eljut saját áramlat (floow) élményének felismeréséhez. Manapság divatos erről beszélni a felszínen, de a valódi munka bensőnkben, rendszeres gyakorlással történik.

Saját életemben a témához eddigi Buddhista ismereteim vittek a legközelebb. Megfigyelni saját gondolataim, belső képeim, érzéseim keletkezését, aztán eltűnését, felfedezve folyamatosan fejlődő, újra születő belső békémet.

Imáim belső, csendességemben lettek egyre bensőségesebbek, bátrabbak, feloldva a tudás és hit látszólagos ellentmondását.

Mondhatni belső harcaim, tévedéseim, bűnnek címkézett önmegítélésem, a változás felismerésében nyertek felismerést, ahogy egyszerre a középúton találtam magamra.

Az öröm, a megbocsájtás világossága betölti egész belső univerzumunkat, így minden lényt, ez maga számomra Változás Öröme. Az eredmény, jutalom.

További információk

Méretek 4.5 × 4.5 × 22 cm
Vers

Üzenetvers nélkül (vagy Te írsz üzenetet a gyertyához mellékelt borítékba), Személyre szóló üzenet verssel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.