Biztonságban vagyok gyertya

5.600 Ft9.800 Ft

Az alkotások egyedi, személyre szóló, egyéni ráhangolódás, elcsendesedés után születő kortárs alkotások.
Rendelheted ajándékba Szeretteidnek, Önmagadnak. Lángja bevilágíthatja önismereti utadat, elcsöndesedett imád, meditációdat.

Teljesen egyedi, személyes gyertyát szeretnél? Kattints ide

 

Javaslom neked ezt a gyertyát, ha saját biztonságodról alkotott elképzeléseidet szeretnéd megvizsgálni, akár több nézőpontból is! Ne feledd a válaszok benned vannak, a válasz benned van!

A gyertyákat egyedileg vésem, karcolom festem és szignózom, és egy verset is is küldök hozzá. Nincs két egyforma gyertya, ahogy ember, élőlény sem.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

A Biztonságban vagyok gyertya motívumai nem új gyermekek. Bár 2009 körül terveztem, idén ősszel, két nehéz évvel hátam mögött, újra elővettem és alig észrevehetően változtattam picit a szimbólumokon.

Kinek mit jelent a biztonság? Jó kérdés!

Számomra mára elég, szeretteim mosoly, akár vitáink, elég,  egy csöndes éjen megpillanthatom a Tejutat, a madarak röptét, egy szép tavat.

Egyre többen ébredünk a valódi biztonság lényegére, melynek központja a szív, a láng, és nem a vágyak hajszolása, melyek csupán pillanatnyi kielégülést, aztán új szenvedélyes vágyakat szülnek. A legfőbb nehézség, hogy közben teljesen elfelejtkezünk saját magunkról, a belső világunkról, fényünkről, elveszített nyugalmunkról.

A biztonságot könnyebb a vágyak beteljesülésének elérésében látni, ezért nem is születhet meg valóságosan.

Egy némileg misztikus történet jut eszembe, amikor az első ilyen gyertyát festettem egy lánynak, épp egy betegsége derült ki napokkal később, ezt pedig egy családi baleset szerencsés kimenetele követte. Személy szerint örültem a történéseknek. Különös módon, ő megijedt anno saját gyertyájától, melyet én másként fordítottam le. Érzésem szerint kivetítette a megtörtént eseményeket, saját mély biztonság hiányát, lelki törékenységét, egyben hatalmas lelki erejét (misztikus szemléletét) is megpillantotta, talán kis babonasággal befűszerezve az alkotásra. Igen. Ez is nehéz, látszólag nehéz történet, de végül pozitív véget ért. Azóta csodás dolgokat alkot. Számomra tanulás, és tanulság eredménye, hogy szűröm, mikor szabad elvállalnom egy gyertya, festmény elkészítését, amikor az rendelésre történik.

Örömmel említettem ezt a történetet mégis.

Meggyőződésem, hogy a biztonság egy valóságos belső folyamat eredménye lehet, és kizárólag a változás szükségességének felismerésén (ahonnan indultunk-Felébredés) alapulhat. Személyes történet, hogy az egyes témák kiben, hogyan kapcsolódnak belső folyamataiban.

A biztonság belül pihen, kívül nem találjuk. Számomra a Biztonság egyszerűbb foglommá szelídült az évek során, erről fent írtam már.

További információk

Méretek 4.5 × 4.5 × 23 cm
Vers

Üzenetvers nélkül (vagy Te írsz üzenetet a gyertyához mellékelt borítékba), Személyre szóló üzenet verssel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.