Ébredés, felébredés gyertya

5.600 Ft9.800 Ft

Az alkotások egyedi, személyre szóló, egyéni ráhangolódás, elcsendesedés után születő kortárs alkotások.
Rendelheted ajándékba Szeretteidnek, Önmagadnak. Lángja bevilágíthatja önismereti utadat, elcsöndesedett imád, meditációdat.

Teljesen egyedi, személyes gyertyát szeretnél? Kattints ide

 

Az Ébredés gyertya motívumát, 2020. októberében újraterveztem. A szimbólumait már 2004-2007 között megfestettem.

A gyertyákat egyedileg vésem, karcolom festem és szignózom, és egy verset is is küldök hozzá. Nincs két egyforma gyertya, ahogy ember, élőlény sem.

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Akkoriban egy speciális légzés tanfolyamon vettem részt, az Art of Living alapítvány indiai tanítója, Sanjiv Kakar vezetésével, nagyszerű csoporttársakkal. Nemzetközi csoport voltunk, pedagógus, nővér, üzleti világban dolgozók, kreatív alkotók. Emlékszem egy páros gyakorlatra, melyet egy amerikai fiúval végeztünk, a gyakorlat csúcsán szemében megpillantottam, saját magamat, hogy ő meg én egyek vagyunk, így egyek vagyunk mindannyian. A hosszú légzésgyakorlat után, újabb megrendítő tapasztalásom volt. Egyszerre érzékeltem a végtelen teret, minden történést és az idő minőségét. Így kaptam első saját élményemet a Felébredéssel, s a tényt, hogy lehetőségem van kezembe venni életemet. Ma már tudom, sok évnek kellett eltelnie, hogy mindezt más rétegekben is megértsem, és alkalmazni kezdjem.

Gyakoroltam, átéltem a mozgás, légzés, tudati működés kapcsolat összefüggésének alapjait. S ma is tanulom.

Az ébrenlét állapotát az alvás váltja fel. Este elalszunk, reggel ébredezünk. Nemcsak testünkben, de lelki és szellemi folyamatainkban, párhuzamosan zajlanak ezek az állapotok. Felébredés, ébredés, tudatosság növekedése, belátás, változás nélkülözhetetlen első elemei annak, hogy a valósággal találkozzunk.

A folyamat néha fájdalmas, de egyben feloldó is lehet igen hamar. Leginkább olyan tényszerű folyamat indító, melyben a kinyíló emberi “szem”, többé nem eltakarni, hanem megpillantani igyekszik a valóságot. Ennek jegyében elindulni egy folyamatban, mely a változáshoz vezető első lépés.

A felébredés bevilágítás belső világunk, tudatunk világába. Ráébredés külső világunkhoz való viszonyulásokhoz egy-egy témában. Globális értelemben, ember-világ, így bolygónkkal, más előlényekhez való viszonyulásunkat is ide sorolom lehetséges témaként. Ajánlom ezt a gyertyát azoknak, akik először világítanak önmagukba, és azoknak is, akik gyakorlott úton járóként valamely témát vesznek nagyító alá, melyben tudatosan szeretnének mélyebbre hatolni, hogy a magasabb megértés eléréséhez kapjanak válaszokat! 

További információk

Méretek 4.5 × 4.5 × 22 cm
Vers

Üzenetvers nélkül (vagy Te írsz üzenetet a gyertyához mellékelt borítékba), Személyre szóló üzenet verssel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.