Elfogadás, elengedés gyertya

5.600 Ft9.800 Ft

Az alkotások egyedi, személyre szóló, egyéni ráhangolódás, elcsendesedés után születő kortárs alkotások.
Rendelheted ajándékba Szeretteidnek, Önmagadnak. Lángja bevilágíthatja önismereti utadat, elcsöndesedett imád, meditációdat.

Teljesen egyedi, személyes gyertyát szeretnél? Kattints ide

 

Az Elfogadás gyertyát akkor ajánlom Neked, ha elakadtál életed valamely területén, ahol már bőven megérett az idő a változásra. Így önmagunk, személyes kapcsolataink, munkánk, látszólag feloldhatatlan krízisei kibontásához, hogy az elengedhetetlen változás felé tovább haladhass!

A gyertyákat egyedileg vésem, karcolom festem és szignózom, és egy verset is is küldök hozzá. Nincs két egyforma gyertya, ahogy ember, élőlény sem.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Nos itt van az egyik legnehezebb téma sokunk életében.

 Annyira fontos számomra, hogy az első tervezés motívumait 2009-ben kalandos módon, el is veszítettem. Prózai körülmények között tulajdonították el  táskámat, tervező mappámat és a személyes irataimat. Fájdalmas volt, nehéz feladatot kaptam.

Szíven ütött veszteségem, de nem volt nehéz kitalálnom, régóta széllel szemben haladtam életem fontos területein, átfogó változásra volt szükségem. De ilyen segítségre nem számítottam, és nehéz volt szembe néznem a tényekkel.

Idén ősszel hozzá fogtam az újra tervezéshez.

Saját tapasztalatom a témában: az elfogadás, elengedés fogalmak szoros kapcsolatban vannak. Nélkülözhetetlen megélések voltak kríziseimben, meg akkor is, ha éppen egy pozitív változás felé irányították végül élethajómat. S itt a lényeg, mindig megszületik valamilyen pozitív végkifejlet, ez teljesen egyéni megélés természetesen.

Saját érzékenységem által jött, (jön mai napig) a legtöbb feladat. A keletkező gondolatok, érzések, gyakorta hosszú időre blokkolták, hogy tovabblépjek, változtassak. Legyen szó egy feloldhatatlannak látszó külső helyzetről, személyes ellentétről, elakadásról… az igazi vívódás lényegi része bennem, bennünk zajlik.

Saját érzéseim, gondolataim megfigyelése, önmagam (így árnyékom, ismeretlen, akár negatív részeim) elfogadása rengeteg önismerethez juttat a mai napig.

Eredménye felszabaditó megértéséhez, feloldódáshoz vezet, éppen a kellő pillanatban. Hiszen az életem történései, érzékelései alapvetően belőlem fakadnak.

További információk

Méretek 4.5 × 4.5 × 22 cm
Vers

Üzenetvers nélkül (vagy Te írsz üzenetet a gyertyához mellékelt borítékba), Személyre szóló üzenet verssel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.