Megismerem a félelmemet, hogy kioldódjon gyertya

5.600 Ft9.800 Ft

Az alkotások egyedi, személyre szóló, egyéni ráhangolódás, elcsendesedés után születő kortárs alkotások.
Rendelheted ajándékba Szeretteidnek, Önmagadnak. Lángja bevilágíthatja önismereti utadat, elcsöndesedett imád, meditációdat.

Teljesen egyedi, személyes gyertyát szeretnél? Kattints ide

 

Ajánlom ezt a gyertyát, ha vélt, vagy valós félelmeid megismerésén dolgozol, ha elérkezettnek érzed az időt, szembe nézni velük, oldani őket, hogy saját utadon tovább haladva, elkezdhesd a változásokat! 

A gyertyákat egyedileg vésem, karcolom festem és szignózom, és egy verset is is küldök hozzá. Nincs két egyforma gyertya, ahogy ember, élőlény sem.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Ezt a gyertyát 2006-ban terveztem. Története személyes élményekhez is kapcsolódik.

Több évet éltem szorongásos pánikbetegség állapotában. Személyes tragédiák, válás, menekülés egy bántalmazó kapcsolatból.  Utólag már érthető rossz döntések után, végül otthonomat is elveszítettem. A veszteségek, a bűntudat, a félelem teljesen elhatalmasodott rajtam. Gyermekem sebzettsége felett érzett fájdalmam a tehetetlenség illúziójában tartott.

A festés, rajzolás, versírás ösztönös gyógyítóm lettek, barátnőm támogatása által intenzív terápiába kezdtem és segítségét kértem. Hálás vagyok az akkori állapotomnak ma már. Bár a félelem számlálhatatlan arcával találkoztam, mégis egy pontra jutottam vissza, mely a saját halál, egyben élet félelmem is együttesen.

A történet meg ma is gyógyul bennem, tudom, hogy vannak sérülések, melyekkel csak együtt élni lehet megtanulni, de éppen ez növesztett egy bölcsebb virágot szívemben.

Újabb ébredések nyomán hitem gyakorta friss szárba szökken, tisztán érezve: jövünk, vagyunk és haladunk valahova.

Földi létem előtt és után a végtelen lét sejlik fel. A gyertya kalandos utat jár be a mai napig. 2009-ben eljutott egy önismereti csoporttal Wadi Rum távoli sivatagába Csilla spirituális csoportjával, a végtelen homok tengerben világítva meditációkat, imákat.

Motívumai mai napig újra közelebb visznek, időnként fellobbanó félelmeim feloldásához, a nélkülözhetetlen gyakorlás által, képesé váltam kilépni egy-egy nehéz érzelmi állapotból, közelítve a felszabaduláshoz.

További információk

Méretek 4.5 × 4.5 × 22 cm
Vers

Üzenetvers nélkül (vagy Te írsz üzenetet a gyertyához mellékelt borítékba), Személyre szóló üzenet verssel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.