Újjászületés gyertya

5.600 Ft9.800 Ft

Az alkotások egyedi, személyre szóló, egyéni ráhangolódás, elcsendesedés után születő kortárs alkotások.
Rendelheted ajándékba Szeretteidnek, Önmagadnak. Lángja bevilágíthatja önismereti utadat, elcsöndesedett imád, meditációdat.

Teljesen egyedi, személyes gyertyát szeretnél? Kattints ide

 

Ajánlom ezt a gyertyát haladóknak, kezdőknek önismereti útjukhoz, ha elérkezettnek érzik a pillanatot. Segítség, ha letisztultan szavak szintjén is képesek megfogalmazni mindezt életvezetésükben!   

A gyertyákat egyedileg vésem, karcolom festem és szignózom, és egy verset is is küldök hozzá. Nincs két egyforma gyertya, ahogy ember, élőlény sem.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

A gyertyát 2006-ban terveztem, több alkalommal színeztem át és idén ősszel absztrakt motívumait is bővítettem némileg. Mindez belső viszonyulásom változásait mutatja természetesen.

Megható visszaemlékezni barátnőm régebbi rendelésére, melyet, mint kiderült nekem szánt, saját gyógyszerem gyanánt. Akkoriban gyógyultam ki több éves pánikbetegségemből, hagytam el a gyógyszereket.

Az újjászületés számomra egyfajta beérés a változásra, mely egészségre törekvő életvezetésben bontakozik ki, test, lélek, szellem szintjén, másképpen, ezek tudatunk megismerésében.

Az újjászületés átélése, mégsem hasonlítható egy süti elkészüléséhez (kész is vagyunk, csak meg kell enni, utána szundi!), ezt gyakran emlegetem😊!

Lehet valódi megvilágosodás, megszabadulás. Személyes szinten ugyanakkor életünk bármely témájában újjászülethetünk, tovább lépve a változás felé.

Számomra ez felszabadító egyben, elérthető kicsi célok gyakorlás, meditáció, ima… az eredmény a Fényló Tudat Világossága.

További információk

Méretek 4.5 × 4.5 × 22 cm
Vers

Üzenetvers nélkül (vagy Te írsz üzenetet a gyertyához mellékelt borítékba), Személyre szóló üzenet verssel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.